Onze recruiter

Arlette Wouters
Tel 06 1207 5096
“Translink is een jonge, enthousiaste organisatie. We zoeken mensen die durven pionieren, die buiten paden gaan. Maar ook mensen die zorgen voor een stabiele basis van bijvoorbeeld de systemen. Wil jij je steentje bijdragen aan de OV-chipkaart? Kijk eens bij onze vacatures of bel me voor meer informatie.”

Waarom Translink?

Werken bij Translink betekent werken in een jonge en dynamische omgeving. Als bedrijf achter de OV-chipkaart dragen wij eraan bij dat reizigers veilig en makkelijk reizen met het openbaar vervoer. En dat dit in de toekomst nog makkelijker wordt. Hiervoor hebben we veel technische kennis en kunde in huis.

Ruimte voor ontwikkeling en ontspanning

Samenwerken aan een innovatief product. Eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Klantbewust werken aan verbeteringen. Plezierige omgang met collega’s. Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Translink biedt je deze mogelijkheden. Naast de vakinhoudelijke uitdaging, is er ruimte voor ontspanning. Jaarlijks organiseren we bijvoorbeeld een personeelsfeest, diverse borrels en sinterklaas voor de kinderen van medewerkers. Dit alles bieden we aan met uitstekende arbeidsvoorwaarden.
 
Past deze werkomgeving bij jou? Kijk bij onze  vacatures en solliciteer!