Reizen met OV-chip mobiel

30 mei
Sinds de start vorige week maandag (22 mei) gebruiken al ruim 2.400 van onze reizigers met plezier de OV-chip mobiel en hebben zij er al ruim 2.200 OV-reizen mee gemaakt. We zien dat een aantal van onze reizigers met een KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom abonnement het aanmeldproces voor OV-chip mobiel niet volledig kunnen doorlopen. We werken er hard aan om dit te verhelpen. In de tussentijd zetten we het aanmelden voor abonnementhouders van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom tijdelijk dicht.

Abonnementhouders van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom kunnen zich wel als ge├»nteresseerde registreren en krijgen dan vanzelf bericht wanneer ze zich kunnen aanmelden voor OV-chip mobiel. We hebben dit besluit gezamenlijk genomen in het belang van de klanten.
Iedereen die OV-chip mobiel al heeft geïnstalleerd, kan hier gewoon mee (blijven) reizen. Inmiddels gebruiken al ruim 2.400 van onze reizigers de OV-chip mobiel en hebben zij er al ruim 1.800 OV-reizen mee gemaakt.
Reizigers die nog in het aanmeldproces zitten, helpen we uiteraard verder. We informeren onze reizigers via de website van OV-chip mobiel.

Overzicht