OV-chipkaart geveild

22 dec
Bij de veiling van Serious Request kan geboden worden op een eigen uniek ontwerp voor een anonieme OV-chipkaart. Het geld dat geboden wordt, is voor het goede doel. 

Ontwerp je eigen OV-chipkaart

Trans Link Systems steunt het goede doel van Serious Request graag. Daarom bieden we een aantal veilingitems aan. De hoogste bieder op het item ‘Ontwerp je eigen OV-chipkaart' mag zelf een ontwerp aanleveren. Van dit ontwerp maken we één anonieme kaart, waarmee de winnaar kan reizen.

Limited edition OV-chipkaart strippenkaart

In de veiling voor 3FM Serious Request staan ook twee limited edtions. Het zijn anonieme OV-chipkaarten met daarop het ontwerp van de laatste papieren strippenkaart. Een unieke kaart waarvan slechts een beperkte oplage is gemaakt.

Het goede doel

3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne.


Overzicht