In de praktijk

Reizen met bankpas in HTM-tram

Op dinsdag 15 maart hebben HTM, NS en Translink een onderzoekspilot aangekondigd naar het betalen met je bankpas in het OV in de nieuwe stadstram van HTM. Eind 2016 wordt deze onderzoekspilot uitgebreid met reizigers, die zes maanden mogen ervaren hoe deze nieuwe betaalmethode werkt in het OV. Deze pilot wordt gedaan om ervaringen op te doen om het betalen met je bankpas voor reizigers gemakkelijk te maken. 
Lees verder

In de praktijk

Reizen met mobiele telefoon

Smart-OV is een nieuwe manier van betalen in het OV met uw smartphone. Om deze betaalwijze in de toekomst te realiseren, zijn we voor drie maanden een proef gestart.  Het hoofddoel van deze proef is te bepalen in hoeverre de techniek in de praktijk werkt. Tijdens de proef checkt u in en uit met uw smartphone. U reist hierbij op saldo. Via onze Smart-OV app ziet u of u bent in- of uitgecheckt en wat uw reis heeft gekost.
Lees verder
Meer voorbeelden
Laatste nieuws

Nieuws

04 jun '16

Groot onderhoud aan ICT-systeem Translink succesvol afgerond

De vervanging van één van de belangrijkste ICT-systemen van Translink is succesvol afgerond. Alle diensten voor reizigers zijn weer volledig beschikbaar.
Met het nieuwe systeem kan Translink de continuïteit van de dienstverlening aan reizigers en openbaar vervoersbedrijven blijven waarborgen en beter inspelen op veranderende behoeften.
Meer nieuws