Praktijkvoorbeeld

Rekening reizen voor consumenten

Samen met RET heeft Translink een proef gedaan met rekening reizen voor consumenten. Onder de naam Achteraf Betalen voor Consumenten (ABC-proef) kunnen RET-reizigers achteraf betalen voor hun gemaakte reizen. Reizigers hebben dan geen saldo meer op hun OV-chipkaart nodig. Zij krijgen aan het einde van de maand een factuur.
Lees verder

Praktijkvoorbeeld

Mobiliteitskaart

Met de introductie van de zakelijke OV-chipkaart geven wij bedrijvenkaartaanbieders de mogelijkheid hun klanten een unieke totaaloplossing te bieden voor de zakelijke mobiliteit van medewerkers. Zakelijke reizigers kunnen met de zakelijke OV-chipkaart in- en uitchecken in heel het openbaar vervoer. Daarnaast kan de bedrijvenkaartaanbieder diensten aan deze kaart koppelen.
Lees verder
Meer voorbeelden
Laatste nieuws

Nieuws

29 jun '15

Arriva eerste OV-bedrijf in rol van bedrijvenkaartaanbieder

Op 15 juni is Arriva officieel aangesloten op het OV-chipkaartsysteem in de rol van bedrijvenkaartaanbieder. Dit betekent dat Arriva nu haar klanten met de zakelijke OV-chipkaart extra diensten kan verlenen. Met de zakelijke OV-chipkaart, ‘de Goede Zaak pas’ genaamd, biedt Arriva hun zakelijke klanten reizen op rekening met het gemak van alle zakelijke reizen op één factuur . Ook kan er een reisproduct op de Goede Zaak pas gezet worden waarmee de zakelijke reiziger voor een  vast bedrag met korting of vrij reist bij Arriva.
Meer nieuws